لیست اختراعات علي صالحي
همه ساله در اثر حوادث مختلف و راهيابي مواد نفتي به آبهاي مناطق مختلف از جهان، آلودگيهاي زيست محيطي و خسارات اقتصادي فراواني بر دولتها و شركتهاي نفتي تحميل ميگردد و لازم است به منظور به حداقل رساندن اين خسارات، روشهاي سريع، موثر و كارآمدي به منظور حذف اين آلودگيها بكار گرفت.روشهاي مختلفي جهت جمع آوري، حذف و پاكسازي آبهاي دريا از آلودگيهاي نفتي وجود دارد كه يكي از بهترين روشها(هم از لحاظ اقتصادي و داشتن صرفه جويي در هزينه و هم از لحاظ سهولت بكار گيري عملي) روش جذب مواد نفتي توسط جاذبهاست. در اين اختراع، نوعي جديدتري از الياف(به نام الياف توخالي) به منظور پاكسازي آلودگيهاي نفتي بكار گرفته شد كه نسبت به الياف معمولي داراي مزيتها و كارايي بيشتري ميباشد.با توخالي نمودن انواع الياف، به علت كم شدن چگالي ظاهري الياف، شناور ماندن منسوج بر سطح آب در هنگام استفاده در حذف آلايندههاي نفتي امكانپذير گشته و بهراحتي ميتواند به اين منظور بكار گرفته شود. همچنين استفاده از الياف توخالي به جاي الياف معمولي، به علت افزايش مساحت سطحي، ميزان ظرفيت منسوج در جذب مايعات نفتي را افزايش داده و لذا كارايي منسوج در حذف آلايندههاي نفتي بيشتر ميگردد.
دستگاه سبزي خرد كن با مكانيزم تخليه و قابليت تبديل به غذا ساز و پوست گير
دستگاه آناليزور تركيب و ساخت رنگ، به هدف آناليز ساخت و تركيب رنگها به پشتوانه ي علوم مربوط به رنگ ، طراحي و ساخته شده است.توسط اين دستگاه ميتوان رنگهاي موجود را به دستگاه داده و دستگاه توسط آناليز قدرت تركيبي ساختار رنگها و پردازش نور بازتابي رنگهاي داده شده به دستگاه ،رنگها و حالات تركيبي رنگها را با يكديگر بررسي كرده و حتي امكان ساخت رنگ مورد نظر توسط تركيب رنگهاي در دسترس ، درصد تركيبي نزديك ترين رنگ قابل ساخت توسط رنگهاي در دسترس و مقدار خطاي ناشي از عدم توانايي رنگهاي در دسترس براي ساخت رنگ مورد نظر را داشته و ميتواند رنگ مورد نظر را توسط تركيب رنگ هاي داده شده به دستگاه بسازد . اين دستگاه در صنايع نساجي كاربرد بسيار زيادي دارد. اين دستگاه داري قسمت نرم افزاري و سخت افزاري ميباشد.
در اين كار يك پركن جاذب ژئوپليمري برپايه ي سربار ي فسفر سنتز شده كه قابليت حذف آلاينده هاي محيط زيستي (مانند پساب هاي رنگي، دارويي و فلزات سنگين) را با استفاده از فرآيند جذب سطحي در شرايط ناپيوسته و پيوسته (Continuous and Batch) دارد. اين پركن جاذب يك جاذب ژئوپليمري است كه شامل مخلوط سرباره ي فسفر و ميكروسيليس (با درصدهاي وزني10، 20 و 30 %) با محلول هاي فعال كننده از سديم هيدروكسيد (5، 10 و 15 مولار) مي باشد. شرايط عمل آوري اين جاذب به ترتيب در زمان 48ساعت و دماي 95 درجه سانتيگراد و در محيط هيدروترمال، مي باشد. پس از عمل آوري، پركن جاذب چندين مرتبه(4 مرتبه) با آب مقطر شستشو داده شده تا pH آن به خنثي (7) نزديك شود. از اين پركن جاذب ژئوپليمري براي حذف رنگ كاتيوني (بنفش بازيك) در فرآيند جذب سطحي ناپيوسته (Batch) استفاده شده كه راندمان حذف برابر 93.16 % بدست آمده است. تفاوت راندمان جذب پركن جاذب شكل دار با پركن جاذب پودري (راندمان جاذب پودري 96.94 %)تقريبا %3.5 مي باشد. آزمايشات ستون پرشده(همان فرآيند پيوسته) به منظور عملكرد پركن جاذب ژئوپليمري در حال بررسي مي باشند.
سبوس برنج فرآورده يكي از فرآورده هاي جانبي توليدي در كارخانجات شاليكوبي است كه با وجود دارا بودن تركيبات مغذي نظير انواع اكسيدان ها، ويتامين هاي گروه B,E، مواد معدني، اسيدهاي آمينه ضروري و اسيدهاي چرب ضروري از چرخه توليد مواد غذايي خارج شده و به عنوان ضايعات به حساب مي آيد به طوري كه در كشور ما اكثرا به مصرف غذاي دام و طيور مي رسد. هدف از اين اختراع استفاده بهينه از تركيبات سبوس برنج در توليد نوشيدني انگور قرمز فراسودمند. در فرمولايسيون جديد نوشيدني فراسودمند انگور قرمز از اجزاي موجود در عصاره ي سبوس برنج نظير انواع ويتامين ها: ويتامين هاهي گروه B,E، انواع مواد معدني، تركيبات فنولي و ساير تركيبات آنتي اكسيداني آمينو اسيدها و اسيدهاي چرب ضروري مي باشد و از اين لحاظ افزودن آن به فرمولاسيون نوشيدني قبلي سبب ارتقا ويژگي هاي تغذيه اي و افزايش خواص سلامتي بخش مي گردد. در توليد اين نوشيدني پس از بررسي روش هاي عصاره گيي از سبوس برنج و انتخاب روش استفاده از آب زير نقطه ي بحراني در دماي 120 درجه سانتي گراد به عنوان مناسب ترين روش از بين روشهاي مورد بررسي (آون، مايكروويو، آب زير نقطه بحراني) عصاره استخراج شده پس از صاف شدن به ميزان 20 درصد در فرمولاسيون نوشيدني به كار رفته است پس از آن به منظور كاهش اثرات مضر شكر موجود در فرمولاسيون و با توجه به اينكه قندهاي موجود در شيره خرماي در محصول بيشتر از نوع احياكننده يعني فروكتوز و گلوكر است. اين قندها در مقايسه با ساكارز (شكر معمولي) داراي مزاياي فراواني مي باشند كه از جمله آنها مي توان به بهداشتي و طبيعي بودن آنها و همچنين قدرت شيرين كنندگي بيشتر اشاره كرد. قدرت شيرين كنندگي فروكتوز موجود در خرما 1/5 برابر بيشتر از ساكارز است كه اين ويژگجي باعث مي شود ميزان مصرف آن از نظر وزني در صنعت كاهش يابد و از نظر اقتصادي نيز قابل رقابت با شكر باشد. بنابراين پژوهش سعي بر آن بوده است كه شكر موجود در فرمولاسيون نيز توسط شيره خرما جايگزين گردد به طوري كه مقادير 25 تا 100 درصد شكر موجودئ در فرمول توسط شيره خرما جايگزين شده است و نمونه هاي حاصله پس از اعمال فرآيند پاستوراسيون در يخچال نگه داري شده است.
1- افزايش برودت به علل زير: الف - امكان استفاده از هر چهار طرف كولر براي نصب پوشال ب- كوتاه و مستقيم شدن مسير باد كولر ج- عدم وجود كانال در معرض تابش آفتاب د- عبور كانال خروجي هوا از ميان آب سرد داخل كولر 2- كاهش حجم فضاي اشغالي اطراف كولر 3- كاهش مصرف انرژي و مصالح 4- كاهش حجم منبع آب احتمال پوسيدگي و نشت آب و عوراض مربوطه را كاهش مي دهد.
خلاصه اختراع در پرونده مربوطه يافت نشد به شرح و توصيف پرونده رجوع شود
موارد یافت شده: 13